ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η δημόσια συζήτηση για το «αύριο» στο ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται η δημόσια συζήτηση για το «αύριο» στο ΠΑΣΟΚ

Το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και η επόμενη μέρα εξακολουθούν να απασχολούν τα στελέχη του κινήματος, πολλά από τα οποία φροντίζουν να τοποθετούνται δημόσια.

Σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδηςμε δηλώσεις του στο MEGA, τόνισε πως η εκλογή νέου προέδρου, αν το αποφασίσει ο Παπανδρέου, πρέπει να γίνει από την βάση και πριν από τις βουλευτικές εκλογές.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο βουλευτής, Γιάννης Διαμαντίδης, εμφανίστηκε οργισμένος με τα στελέχη που επιτίθενται στον Γιώργο Παπανδρέου και απαξιώνουν το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας ακόμη και για διάλυση

Σε συνέντευξή του χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Εννέα» ο βουλευτής του Κινήματος Μίμης Ανδρουλάκης τάχθηκε υπέρ ενός «ριζικού μετασχηματισμού» του ΠΑΣΟΚ, ώστε να απαλλαγεί από τις «κακές συνήθειες βαρόνων, κηπουρών, πριγκίπων».

Σε ερώτηση αν αυτό θα πρέπει να γίνει με ή χωρίς τον κ. Παπανδρέου, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ας τα βρουν αυτοί μεταξύ τους. Να βγαίνει ο Γ. Παπανδρέου με το δημοψήφισμα να κάνει προεκλογική διαδικασία; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αυτό».

Ο Κώστας Καρτάλης, ζήτησε να ανοίξει αμέσως ο διάλογος για τη φυσιογνωμία, την ιδεολογία και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως οι εσωτερικές διεργασίες πρέπει να λήξουν πριν από τις εκλογές.

«Ο πολιτικός χρόνος πιέζει και πρέπει να αποφύγουμε έναν επώδυνο χωρισμό» είπε χαρακτηριστικά.