ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμάκης κατά συμφερόντων και Χρυσοχοϊδη

Καρχιμάκης κατά συμφερόντων και Χρυσοχοϊδη

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης κατά των «συμφερόντων που επιχειρούν να εξευτελίσουν τον Παπανδρέου» μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ενώ άφησε και «καρφιά» κατά του κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο οποίος νωρίτερα ζήτησε την παραίτηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είπε ότι τα συμφέροντα « θέλουν να είναι λαθρόβιοι και να παίρνουν δάνεια χωρίς εγγυήσεις και να είναι ρυθμιστές του πολιτικού συστήματος…

Θέλουν διαλυμένα και σπαρασσόμενα πολιτικά κόμματα, να τα ελέγχουν και να ανεβάζουν τις ηγεσίες του» πρόσθεσε ότι «με όλα αυτά επιχείρησε να συγκρουστεί ο Παπανδρέου και λύσσαξαν να μην είναι πρωθυπουργός και συνεχίζουν για να τον λιώσουν να τον εξευτελίσουν».

Για τον λόγο αυτό τόνισε ότι «απαιτείται σύγκρουση. Δεν μπορεί κάποιοι τηλεπαρουσιαστές να ορίζουν ποιος θα είναι πρωθυπουργός!».

Συμπλήρωσε με νόημα ότι «απαιτείται δουλειά. Δουλειά από όλους τους υπουργούς και κυρίως από εκείνους που διαχειρίζονται ευρωπαϊκά κονδύλια και καλούνται να διοχετεύσουν του ευρωπαϊκούς πόρους στην αγορά.

Πρέπει να το κάνουν» με αποτέλεσμα αρκετοί στην αίθουσα της Ολομέλειας να εκτιμήσουν ότι ο πολυμήχανος γραμματέας αφήνει εμμέσως σπόντες για τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο οποίος νωρίτερα, σε τηλεοπτική εκπομπή ζητούσε την παραίτηση του κ. Παπανδρέου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.