ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινό μέτωπο αποφάσισαν οι τέσσερις

Κοινό μέτωπο αποφάσισαν οι τέσσερις

Να κινηθούν συντεταγμένα, κρατώντας κοινή γραμμή αποφάσισαν οι τρεις της «τρόικας» του ΠΑΣΟΚ, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα για να καθορίσουν τη στάση τους σε κυβερνητικό και κομματικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ηλίας Μόσιαλος.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στη θέση ότι οι εκλογές δεν είναι λύση, δίνοντας απάντηση στα όσα εμμέσως υποστήριξε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η «τρόικα» του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της πορείας της κυβέρνησης Παπαδήμου, μέχρις ότου φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της, θέση που υποστηρίζει και ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος χθες -μέσω του κειμένου του Βασικού Σχολιασμού- εξέπεμψε επίσης μήνυμα κατά της άμεσης προσφυγής στις κάλπες, διαφωνώντας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να έχει ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, αύριο Τετάρτη, στην οποία αναμένεται να επικρατήσουν τα εσωκομματικά ζητήματα.

Ο Βενιζέλος αναμένεται να ζητήσει από τον Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει την στάση του , με τα ενδεχόμενα στο ΠΑΣΟΚ να παραμένουν όλα ανοιχτά.