ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ματθαιόπουλος: Από εμάς δεν θα δείτε ούτε μισή ψήφο

Ματθαιόπουλος: Από εμάς δεν θα δείτε ούτε μισή ψήφο

Επιστολή του υπόδικου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Βασίλη Μιχαλολιάκου, ανέγνωσε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος.

Σε αυτήν, ο κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει «όχι στον κατοχικό προϋπολογισμό» και καταγγέλλει ότι αποδείχθηκαν ψέματα όλα όσα έλεγε η κυβέρνηση για το τέλος του μνημονίου και την οικονομική ανάκαμψη.

Ο κ. Ματθαιόπουλος, από την πλευρά του, επανέλαβε ότι κανείς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον προϋπολογισμό, ούτε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα, όμως, είπε ότι η κυβέρνηση παρακαλάει σήμερα τους δύο υπόδικους βουλευτές που δεν ανήκουν στη Χρυσή Αυγή, αν και αυτοί είναι επίσης υπόδικοι για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά υπάρχουν και δύο βουλευτές που σήμερα δεν είναι στη Χρυσή Αυγή. Ήταν κάποτε. Φύγανε για άλλους λόγους. Τους οποίους παρακαλάει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι υπόδικοι ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης. Δεν ενοχλεί τον Σαμαρά ότι νεοναζί και μέλη εγκληματικής οργάνωσης δύνανται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ασφαλώς και όχι. Διότι αναζητάει με το δίκανο, έστω και ένα ψηφαλάκι για να κρατηθεί στην εξουσία. Για τους υπόλοιπους 16 που παραμένουν στη Χρυσή Αυγή, το ξεκαθαρίζουμε, άπαξ δια παντός, δεν πρόκειται να πάρει μισή ψήφο», είπε ο βουλευτής και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ετοιμάζεται να δει τους «γονείς ενός τρομοκράτη».

Σχετικές ειδήσεις