ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αλλαγές που φέρνει η Ζ. Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Οι αλλαγές που φέρνει η Ζ. Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα (04/03/2015) το απόγευμα στις 18.00 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να ανακοινώσει τις αλλαγές στις οποίες σχεδιάζει να προχωρήσει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος της Προέδρου της Βουλής είναι ο εξορθολογισμός των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, ώστε να γίνουν πιο προσιτές στους πολίτες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την κοινοβουλευτική δραστηριότητα μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.

Κυκλοφορεί η «φήμη» το τελευταίο διάστημα, ότι προσανατολίζεται να προγραμματίσει για το πρωί τις συνεδριάσεις των επιτροπών και για το απόγευμα της Ολομέλειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνέντευξη Τύπου με θέμα τη λειτουργία της Βουλής κατά τη νέα βουλευτική περίοδο, αναμένεται να ενημερώσει για την κατάσταση που παρέλαβε το Κοινοβούλιο. Στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, φέρεται να ανέφερε στους βουλευτές ότι κλήθηκε να υπογράψει αποφάσεις που αφορούσαν τη θητεία προκατόχων της, κάτι που η ίδια αρνήθηκε να πράξει.

Σχετικές ειδήσεις