ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα απαντά σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής

Χριστοδουλοπούλου: Δεν θα απαντά σε ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής

Με έγγραφο, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, η αναπληρώτρια υπουργόςΜεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, γνωστοποιεί ότι ενόψει «εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση», δεν θα απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η κα Χριστοδουλοπούλου επικαλείται λόγους «συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης». Το σχετικό έγγραφο, κατατέθηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα. Το απαντητικό έγγραφο υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και ενημερώνει τον βουλευτή για την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού.

«Με τον προσήκοντα σεβασμό προς το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είμαστε στη διάθεση του κ. βουλευτή για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που τίθενται στο κατατιθέμενο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού της Βουλής και στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μας», αναφέρει ο κ. Βούτσης.

Σχετικές ειδήσεις