ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με έγκλειστους τρομοκράτες

Μπακογιάννη: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με έγκλειστους τρομοκράτες

«Συναντήσεις εμψύχωσης» της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλικής Λέβα με καταδικασμένα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη, σε ερώτησή της προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο.

Αφορμή για την ερώτηση ήταν το άρθρο των καταδικασμένων για συμμετοχή στη 17Ν, Αλέξανδρου Γιωτόπουλου και Βασίλη Τζωρτζάτου, με το οποίο ζητούσαν από τους φυλακισμένους απεργούς πείνας που αιτούνται την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' να διακόψουν τις κινητοποιήσεις τους επειδή «ζημιώνουν την προσπάθεια κατάργησης του επίμαχου νόμου από τη νέα κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη αναφέρει ότι «η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα επισκέφθηκε τις φυλακές Δομοκού και το νοσοκομείο Λάρισας για να συναντήσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα και άλλους έγκλειστους τρομοκράτες για να τους στηρίξει ψυχολογικά και να τους ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ'».

«Διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση με τους τρομοκράτες προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της και να χαράξει την πολιτική της στα θέματα που αφορούν την Δικαιοσύνη;», ρωτά η βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις