Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Πού είναι τα μέτρα που θα παρουσίαζε η κυβέρνηση; (video)

Newsbomb

Να παρουσιάσει τα μέτρα με αφορμή τα οποία συγκλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής, κάλεσε ο αρχηγός της ΝΔ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Γιατί μας φέρατε σήμερα στη Βουλή; Ποια είναι τα μέτρα που θα τα φέρνατε όλα στη φως» ρώτησε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη δευτερολογία του.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση «είναι μνημόνιο, και τα παιδιά το ξέρουν ότι είναι μνημονιο».

Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα λέγοντάς τουQ «Δείτε ποιοι σας στήριξαν προεκλογικά και μετεκλογικά. Ολόκληρο το λόμπι της δραχμής, οι Φωτόπουλοι. Αν είχε κάνει δικός μας υπουργός ό,τι έκανε ο κ. Κατρούγκαλος θα του φέρονταν τα ΜΜΕ με αυτή την ανοχή; Και έχετε το θράσος να μιλάτε για ολιγάρχες; Πώς φαίνεται σε εσάς που ζητάτε αυξήσεις μισθών, όταν ένας υπουργός σας έπαιρνε το 12% του μισθού εκείνων που θα επαναπροσλάμβανε; Λαμπρό αριστερό ήθος».

«Είπατε ότι δεν υπάρχει μυστική διπλωματία και προσωπικές στρατηγικές. Οι δηλώσεις Καμμένου είναι θέση σας; Το ταξίδι συγγενικού σας προσώπου στην Τεχεράνη σας εκφράζει;» είπε σε άλλο σημείο ο κ. Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας βρήκε «φουλ υποστήριξη από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής». «Στη θέση σας δεν θα ένιωθα πολύ άνετα, εκτός αν οι συγκλίσεις πράγματι δεν είναι τυχαίες» συμπλήρωσε.

«Μας φέρατε εδώ για να σας ακούσει η αριστερή σας πτέρυγα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Από τη μία δεν μπορείτε να κυβερνήσετε και παριστάνετε ότι διαπραγματεύεστε» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε την πρωτολογία του κ. Σαμαρά εδώ