ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Κωνσταντοπούλου – Βενιζέλου: Πού μάθατε τέτοιους τρόπους;

Νέα κόντρα Κωνσταντοπούλου – Βενιζέλου: Πού μάθατε τέτοιους τρόπους;

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά τη δευτερολογία των προέδρων των κομμάτων στη Βουλή και μετά την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από την Ολομέλεια, αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/3).

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε το λόγο, όμως η κα Κωνσταντοπούλου τον έδωσε στον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, καθώς όπως εξήγησε, προηγείται βάσει κανονισμού.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως λυπάται πραγματικά, καθώς «δεν υπάρχει συζήτηση στη Βουλή που να μην υπονομεύεται με παραβίαση του κανονισμού και ένταση».

Όπως διευκρίνισε μάλιστα, η στάση της κας Κωνσταντοπούλου συνιστά πρόβλημα Συντάγματος και κανονισμού της Βουλής, κατηγορώντας την πως παραβίασε τον κανονισμό. Απευθυνόμενος δε σε αυτήν, τής είπε πως οφείλει να δίνει την ευκαιρία στο Σώμα να συζητά ήρεμα, κάνοντας παράλληλα λόγο για νέο πλήγμα στη Βουλή.

Με σαφή ειρωνική διάθεση η κα Κωνσταντοπούλου τού απάντησε: «Ναι, έχετε δίκιο. Παραβίασα τον κανονισμό γιατί σας έδωσα το λόγο και σας έδωσα 4πλάσιο χρόνο», για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Αυτόν τον τρόπο πού τον μάθατε όλοι, που λέτε "τώρα, αυτό που σου λέω εγώ". Τι είναι αυτός ο τρόπος; Θα σας δώσω το λόγο. Θέλετε και εσείς να αποχωρήσετε;».

Σχετικές ειδήσεις