Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχαλολιάκος για ΠΝΠ: Δεν είναι εθνική ανάγκη η αποπληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ (vid)

Newsbomb

«Επιμένουμε στην καταγγελία του Μνημονίου, και όπως καταψηφίζαμε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου επί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, έτσι θα καταψηφίσουμε και αυτήν» ανέφερε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έθεσε ρητορικό ερώτημα εάν υφίσταται όντως η εθνική ανάγκη για την κύρωση μιας τέτοιας Πράξης, δίνοντας ο ίδιος αρνητική απάντηση: «Είναι εθνική ανάγκη η αποπληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Αν δεν υπήρχαν λοιπόν αυτά τα αποθεματικά, δεν θα υπήρχαν λεφτά για μισθούς και συντάξεις. Άρα, μεγαλύτερη ανάγκη είναι για μια κυβέρνηση, υποτίθεται της Αριστεράς, να πληρωθούν οι δανειστές παρά ο ευρύτερος δημόσιος τομέας» συμπέρανε.

«Είναι άραγε η δόση του ΔΝΤ το σημερινό Μεσολόγγι, για το οποίο η Ψωροκώσταινα δώρισε τη βέρα της κατά την Επανάσταση του 1821; Αν υπήρχε η ανάγκη για να καταγγελθεί το Μνημόνιο, για να πούμε όχι στους τοκογλύφους, θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, αλλά μ’ αυτή την ΠΝΠ, το πράγμα σίγουρα πάει αλλού» ανέφερε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και ακολούθως συμπλήρωσε:

«Η Χρυσή Αυγή επιμένει στη θέση της: Το χρέος είναι επαχθές - και επαχθές είναι ένα χρέος που πήγε, όχι προς όφελος του λαού, αλλά μιας ολιγαρχίας που τυραννά τον τόπο. Και σίγουρα δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως της σύλληψης του υιού Μπόμπολα. Το χρέος είναι επαχθές, και η κυβέρνηση έπρεπε από την πρώτη στιγμή να το καταγγείλει».