ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πληρωμένη απάντηση» Τσακαλώτου σε Λοβέρδο για το bank run

«Πληρωμένη απάντηση» Τσακαλώτου σε Λοβέρδο για το bank run

Σκληρή απάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στα λεγόμενα του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου,κατά την ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου για το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς και να πούμε όχι, αλλά ντρέπομαι. Έλεος, η κυβέρνηση θα μπορούσε να φέρει νωρίτερα το νομοσχέδιο, δεν επέδειξε όμως την απαιτούμενη ευαισθησία για τόσο σημαντικά ζητήματα», ανέφερε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, προχωρώντας σε περαιτέρω κριτική της κυβέρνησης για τη φυγή καταθέσεων από τη χώρα και τις τράπεζες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, επίσης, δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ επιφυλάσσεται αν θα ψηφίσει τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (άρθρο 1 του νομοσχεδίου), εφόσον δεν γίνουν τροποποιήσεις.

«Να ξέρουμε ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση των τραπεζών. Θυμηθείτε τι λέγατε πριν και μετά τις εκλογές για το bank run. Το προκαλέσατε. Θέλατε bank run για να μείνετε για πάντα στην εξουσία», του απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σχετικές ειδήσεις