ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο 3: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σταύρος (video)

Μνημόνιο 3: Εκτός τόπου και χρόνου ο Σταύρος (video)

Την ώρα που ο ελληνικός λαός περιμένει το αποτέλεσμα της συζήτησης και την κρίσιμη ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα, ο πρόεδρος του Ποταμιού έκρινε σωστό να επιτεθεί στην Πρόεδρο της Βουλής και στην κ. Βαλαβάνη.

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έστρεψε τα βέλη του κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάψει την ανέχεται, ενώ έκανε λόγο για προσβλητική συμπεριφορά.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε πως είναι ώρα για δουλειά λέγοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πρέπει να σταματήσουν να βαφτίζουν την τεμπελιά ως αντιμνημονιακό αγώνα.

«Το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ θέλει πολύ δουλειά, θέλει θέληση και σχέδιο», είπε ο κ. Θεοδωράκης προσθέτοντας πως υπάρχουν πράγματα που μπορούν να αλλάξουν στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα μνημόνια δεν θα σώσουν την χώρα. Τη χώρα θα την σώσουν οι μεγάλες αλλαγές», είπε ο κ. Θεοδωράκης.

«Αλήθεια και πραγματικότητα χρειάζεται η ελληνική κοινωνία», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας: «Όχι άλλα ψέματα και υπεκφυγές». Ο κίνδυνος του grexit και τα σχέδιο του Σόιμπλε παραμένουν στο επάνω συρτάρι, δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης υπογραμμίζοντας πως αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα της χώρας.

Από το βήμα της Βουλής και σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη συνεδρίαση ο πρόεδρος του Ποταμιού βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί και στην κ. Βαλαβάνη. «Είναι ντροπιαστικό πως αντέδρασε η υπουργός όταν έμαθε ότι η οικογένειά της έβγαλε 200.000 ευρώ. Δεν νοείται βουλευτής να έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για το θέμα των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, αν και το περίεργο θα ήταν να μην είχε παρέμβει για το συγκεκριμένο θέμα. «Αργήσατε πολύ να ρυθμίσετε τα κανάλια και να σπάσετε το τρίγωνο της διαπλοκής. Γιατί όμως να αποφασίσετε εσείς για τα κανάλια και όχι το ΕΣΡ;», διερωτήθηκε.

Σχετικές ειδήσεις