ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσφορία ΑΝΕΛ για τον ειδικό φόρο στο κρασί

Δυσφορία ΑΝΕΛ για τον ειδικό φόρο στο κρασί

Κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμοί και φόρος στο κρασί «πληγώνουν» τους βουλευτές της συμπολίτευσης που αποφεύγουν να τοποθετηθούν στη συζήτηση.

Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί στην πρώτη κατοικία αλλά και η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί «πληγώνουν» ακόμη και τους κυβερνητικούς βουλευτές που δείχνουν απρόθυμοι να τοποθετηθούν στη Βουλή, στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με το νέο πακέτο προαπαιτούμενων μέτρων.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο σύνολο 75 βουλευτών που μετέχουν στις τρεις επιτροπές που συνεδριάζουν από κοινού, μόλις 4 βουλευτές της συμπολίτευσης (Χρήστος Μπγιάλας, Γιώργος Ουρσουζίδης, Γιάννης Θεοφύλακτος και Νίνα Κασιμάτη) έχουν ζητήσει το λόγο, ενώ από τους ΑΝΕΛ πέραν του εισηγητή του, μόνον ένας βουλευτής, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών.

Τον προβληματισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο μέτρο φορολόγησης του κρασιού εξέφρασε ο κ. Δημήτρης Καμμένος επισημαίνοντας ωστόσο ότι το κόμμα του στηρίζει το πολυνομοσχέδιο. «Εμείς ως ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιον αναξιοπαθούντα στο επίπεδο εισοδήματος φτώχειας να χάσει το σπίτι του. Αυτό δεν θα γίνει».

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

Σχετικές ειδήσεις