ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλιστικό-Παπαρήγα: «Είστε το πιο εκφυλισμένο κόμμα της Ευρώπης»

Ασφαλιστικό-Παπαρήγα: «Είστε το πιο εκφυλισμένο κόμμα της Ευρώπης»

«Λέτε ψέμματα και εξαπατάτε τον ελληνικό λαό» είπε στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο η πρώην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Και συνέχισε: «Κάνετε προσπάθεια να γίνετε καλός ψαράς. Ρίχνετε συνέχεια δολώματα περιμένοντας να τα πιάσουν τα ψάρια. Υπάρχουν και ψάρια που πιάνουν αυτά τα δολώματα αλλά ακόμα δεν έχετε δει αυτό που θα δείτε το επόμενο διάστημα. Το λαό δεν τον πιάσατε στον ύπνο»

Στην συνέχεια η κυρία Παπαρήγα με έντονο ύφος είπε «Δεν λέω ότι οι υποσχέσεις για δέκατο τρίτο μισθό ή τα 751 ευρώ του μισθού ήταν εσκεμμένα ψέματα. Ίσως υπερβάλλατε, ίσως να βλέπατε με ανάστημα ίδιο με τον ίσκιο σας. Όμως το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Δεν αμφισβητούμε ότι θα πάρετε καλό βαθμό στην αξιολόγηση, αλλά είναι ανάλογα με τα αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρετε».

Συνεχίζοντας την ομιλία της η πρώην ΓΓ του ΚΚΕ είπε: «Εμείς δεν σας εγκαλούμε από την ίδια αφετηρία που σας εγκαλούν τα άλλα κόμματα αυτής της Βουλής. Δεν σας λέμε ότι ως άνθρωποι, ως βουλευτές, ως υπουργοί είστε ψεύτες και απατεώνες. Ψέματα όμως και εξαπάτηση κάνετε. Αναπόφευκτα. Δεν μπορεί να πείσετε τον ελληνικό λαό δίχως ψέμα, δίχως εξαπάτηση και δίχως δολώματα»

Σχετικές ειδήσεις