ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλιστικό 2016 - Βρούτσης: Τάζατε ξεδιάντροπα στους Έλληνες 12.000 ευρώ αφορολόγητο

Ασφαλιστικό 2016 - Βρούτσης: Τάζατε ξεδιάντροπα στους Έλληνες 12.000 ευρώ αφορολόγητο

Συνέχεια το στη σκληρή κόντρα που έχει ξεσπάσει στη Βουλή με αφορμή τη σημερινή ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της ΝΔ με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτου, «ο λόγος μου είναι συμβόλαιο», είπε χαρακτηριστικά, «Ποιος δεν θυμάται το περίφημο 12.000 ευρώ αφορολόγητο που τάζατε ξεδιάντροπα σε όλους τους Έλληνες».

Συνεχίζοντας ο Γιάννης Βρούτσης είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, «είχατε πει ότι θα παραιτηθείτε αν πάτε το αφορολόγητο στα 8.863 ευρώ».

Σχολιάζοντας τις αγροτικές επιδοτήσεις ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως είναι «επαχθείς εισφορές» που πρέπει να πλέον να καταβάλλουν οι αγρότες καθώς με τη νέα τροπολογία θα φορολογούνται με 27,2% στις επιδοτήσεις τους.

«Δίνατε οδηγίες στον κόσμο να μην πληρώσει φόρους, αλλά τώρα δεν κάνετε τίποτα από όσα υποσχεθήκατε», είπε ο Γιάννης Βρούτσης δείχνοντας κεντρικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ όταν διεκδικούσε ακόμη την εξουσία.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, σημείωσε πως όταν παρέλαβε τη θέση του υπουργού Εργασίας είχε ως χρέος του να χτίσει σε ό,τι κληρονόμησε. «Εσείς μόνο γκρεμίζετε, τίποτε άλλο δεν κάνετε».

Σχετικές ειδήσεις