ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή-Θεοδωράκης: Η διαφθορά είναι πρόβλημα του παρόντος και όχι του παρελθόντος (vid)

Βουλή-Θεοδωράκης: Η διαφθορά είναι πρόβλημα του παρόντος και όχι του παρελθόντος (vid)

Επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας την ως «μητέρα των τρολ».

Στη δευτερολογία του ο κ. Θεοδωράκης: «Είπε ο κ. Τσίπρας πριν με αυστηρό ύφος προς όλους, ότι δεν πρέπει να πετάμε λάσπη και ότι πρέπει να λέμε ονόματα. Δεν είναι εδώ αλλά θα επιμείνω και θα του ζητήσω να απαντήσει κάποια στιγμή σε αυτό που τον προκάλεσα να απαντήσει. Δηλαδή: αυτό που το κόμμα του επίσημα έλεγε τον Σεπτέμβρη του 2015, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που εξυπηρετεί οργανωμένα συμφέροντα, να μας πει ποια είναι αυτά τα συμφέροντα. Η κυρία Γεροβασίλη εμφανίστηκε ως μητέρα των τρολ και είπε ότι όντως τα τρολ εκτελούν τις εντολές της. Ότι είναι παιδιά που κάνουν την δουλειά τους. Ο καθένας στο διαδίκτυο μπορεί να γράφει ό,τι θέλει το ποιους πληρώνει όμως το ελληνικό κράτος δεν είναι υπόθεση της κυρίας Γεροβασίλη. Είναι απολογούμενη και αν δείτε αυτή την στιγμή το διαδίκτυο, θα καταλάβετε τι σας λέω. Όλοι αναρωτιούνται πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός κάποιου παρακρατικού μηχανισμού».

Επίσης ανέφερε σχετικά με την ιστοσελίδα protagon: «Είπε ο κύριος Καμμένος «ποια είναι η σχέση μου με το protagon». Θα του το πω και στο δικαστήριο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης 28/06/2013, έπαψε να είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του protagon Α.Ε. Στις 28/06/2013. Δηλαδή οκτώ μήνες πριν μπει στην πολιτική. Αλλά επειδή μιλάμε για διαφθορά, το ερώτημα προς τον κύριο Καμμένο ήταν άλλο. Ποιους ανώνυμους έχει στην υπηρεσία του και πληρώνει το Υπουργείο Αμύνης για να κάνουν πολεμική στους αντιπάλους του. Εμείς είπαμε δύο ονόματα, δεν τα αρνήθηκε και νομίζω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση συνολικά η κυβέρνηση, κύριε Τσίπρα. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι αμείβονται για να κάνουν μια διατεταγμένη υπηρεσία απέναντι σε αυτούς που θεωρούν οι προϊστάμενοι τους – υπουργοί ως αντιπάλους τους. Τελειώνω με το θέμα της διαφθοράς. Δυστυχώς, η διαφθορά δεν είναι ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Είναι ένα πρόβλημα του παρόντος και θα είναι και του μέλλοντος, όσο υπάρχει ένα κομματικό κράτος, που παζαρεύει την επιβίωσή του. Ένα κομματικό κράτος, που τώρα πια έχει την σφραγίδα σας. Για να είμαι πιο ακριβής, έχει την σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και, πολλές φορές, δυστυχώς και τη σφραγίδα ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικές ειδήσεις