ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Άλλη μια άγρια κόντρα Πολάκη με Αδώνι

Βουλή: Άλλη μια άγρια κόντρα Πολάκη με Αδώνι

Έντονα αντέδρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για την αντιπαράθεση που είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού ζητήματος, για να απαντήσει στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο κ. Πολάκης.

«Προφανώς δεν μοιάζουμε. Δεν ήξερα ότι για να ελεγχθεί η περίοδος του κ. Πολάκη, πρέπει να έχω μούσια και να βγάλω τη γραβάτα», είπε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την ενόχληση και τα σχόλια του κ. Πολάκη.

Οι προσπάθειες του κ. Βούτση να μην συνεχιστεί άλλο η αντιπαράθεση τους, προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του.

«Η βεντέτα που έχει στηθεί σε άλλες διαδικασίες μεταξύ σας δεν θα αναπαραχθεί σε αυτήν εδώ την αίθουσα... Δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ η Ολομέλεια», τόνισε ο κ. Βούτσης.

Έντονη όμως ήταν και η ενόχληση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος φώναζε «έλεος» όση ώρα ο κ. Γεωργιάδης εκτόξευε αιχμές εναντίον του.

«Είναι αδιανόητο να μιλάτε στον ενικό και σ' αυτό το επίπεδο. Δεν τιμά κανέναν μας αυτό το επίπεδο», τόνισε ο κ. Βούτσης βάζοντας τέλος στο «θερμό επεισόδιο».

Πηγή ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις