ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυνομοσχέδιο - Κικίλιας: Πήρατε την εξουσία για να φέρατε 14,2 δισ. επώδυνα μέτρα

Πολυνομοσχέδιο - Κικίλιας: Πήρατε την εξουσία για να φέρατε 14,2 δισ. επώδυνα μέτρα

«Είστε εχθροί του ελληνικού λαού και βάλλετε ευθέως κατά των χαμηλοσυνταξιούχων, των μισθωτών, της μεσαίας τάξης, των ελεύθερων επαγγελματιών και οποίων έχουν μοχθήσει και παλέψει» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στη βουλή παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε «πήρατε την εξουσία για να δώσετε 12 δισ. παροχές και φέρατε 14,2 δισ. επώδυνα μέτρα, και άλλα 4,9 δισ. με την τελευταία απόφασή σας και το μνημόνιο το οποίο οι ίδιοι παραδέχεστε».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε ότι «επειδή πάνω από τη δικαιοσύνη των ανθρώπων υπάρχει η ανταποδοτική δικαιοσύνη, η θεία δίκη, έρχεστε 2,5 χρόνια μετά τις επικοινωνιακές πομφόλυγες να τιμωρηθείτε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργήσατε όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους και τις πλατείες».

Αναφερόμενος στα αντίμετρα είπε ότι «το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ισούται με το παράλληλο πρόγραμμα, που ισούται με τα αντίμετρα και είναι όλα μαζί πολιτικές μπούρδες». Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι σε αγαστή συνεργασία με τα οικονομικά συμφέροντα και κατέληξε λέγοντας ότι θα έρθει η ώρα που θα κριθείτε για τα ψέμματα και εμείς θα κριθούμε για τις σκληρές αλήθειες και το δύσκολο δρόμο από το λαό

Πηγή ΑΠΕ/ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις