ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης εναντίον Τσίπρα: Eίσαι τζάμπα μάγκας - Δεν έχεις πει ούτε μια συγγνώμη για τα ψέματά σου!

Μητσοτάκης εναντίον Τσίπρα: Eίσαι τζάμπα μάγκας - Δεν έχεις πει ούτε μια συγγνώμη για τα ψέματά σου!

Κυριάκος Μητσοτάκης | Αλέξης Τσίπρας: Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης (18/05/2017) ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στην Ολομέλεια της Βουλή, εν όψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο επικυρώνεται το «Μνημόνιο 4».

«Είναι αυτό που φέρνετε σήμερα ή δεν είναι τέταρτο Μνημόνιο; Είναι γιατί δεσμεύει τη χώρα και μετά τη λήξη του 3ου Μνημονίου, δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να το πει κανείς», είπε σε έντονο ύφος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε: «Αντί να κρατήσετε τις δικές μου ομιλίες για δύο χρόνια μετά, δεν μας δείχνετε τις δικές σας ομιλίας από δύο χρόνια πριν;».

«Αναλώσατε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας σας στα αντίμετρα. Για τα μέτρα θα μας πείτε τίποτα; Η λέξη αφορολόγητο, η μείωση των συντάξεων, η αύξηση εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες υπήρξαν στην ομιλία σας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και συνέχισε σε αυστηρό τόνο: «Δεν έχετε πει ούτε μια συγγνώμη για τα ψέματά σας, κύριε Τσίπρα! Τζάμπα μάγκας είναι αυτός που εν γνώσει του λέει ψέματα, για να κάνει ρεσάλτο στην εξουσία και μετά να πει ότι είχε αυταπάτες. Είναι αυτός που έφερε τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδο από την Ευρώπη, προβλεποντας ότι η αντιπολίτευση θα έβαζε πλατη. Είναι αυτός που δήθεν κοροϊδεύει στην Ελλαδα δίνοντας 13η σύνταξη και στο εξωτερικό, δίνει επιστολές μετάνοιας!».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις