ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Έρχονται και άλλα μέτρα πριν τα μπάνια του λαού...

Βουλή: Έρχονται και άλλα μέτρα πριν τα μπάνια του λαού...

«Μυστική» συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου

Στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός είχε διαμηνύσει προς τους υπουργούς πως φέτος δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές και πως προέχει η σκληρή δουλειά για να κλείσουν οι εκκρεμότητες με τους δανειστές.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βέβαια βρήκε λίγο χρόνο και το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε για τα μπάνια του στο νομό Ηλείας, φιλοξενούμενος από τον στενό του συνεργάτη Θοδωρή Μιχόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, ο υπουργός Οικονομικών τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα ρωτώντας τον πότε μπορούν να βρεθούν από κοντά και να συζητήσουν τις νομοθετικές εκκρεμότητες πριν το κλείσιμο της Βουλής για το καλοκαίρι.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με τη συμμετοχή όλου του πολιτικού συμβουλίου.

Κατά τη συνεδρίαση, ο κ. Τσακαλώτος, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί προς ψήφιση και περιέχει εκκρεμότητες στις απαιτήσεις των δανειστών και πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστούν μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι τις αρχές Αυγούστου λοιπόν η Βουλή θα έχει δώσει το πράσινο φως για ένα ακόμα «πακετάκι» μέτρων εν μέσω θέρους και ενώ ο λαός απολαμβάνει τα μπάνια του.

Σχετικές ειδήσεις