ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: «Πληρωμένη» απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα… πούρα στο Μαξίμου

Βουλή: «Πληρωμένη» απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα… πούρα στο Μαξίμου

«Δεν θα ανεχτώ καμία πρόκληση, καμία συκοφαντία και καμία γραφικότητα από τον κ. Μητσοτάκη», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τοποθετούμενος στη Βουλή επί της επερώτησης της ΝΔ για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

«Φτάσατε στο σημείο να ισχυριστείτε ότι το προγραμματισμένο ταξίδι μου στη Γαλλία και στις Βρυξέλλες και οι συναντήσεις μου με Μακρόν και Γιούνκερ έγιναν για να μη βρίσκομαι στη Βουλή, για να δραπετεύσω. Από τι; Από την αντιπαράθεση με τον κ. Μητσοτάκη; Ούτε εσείς, ούτε εκείνοι που τα γράφουν δεν τα πιστεύουν», είπε ο κ. Τσίπρας.

«Ούτε κρύβομαι, ούτε εκβιάζομαι», τόνισε ο πρωθυπουργός, και αναφερόμενος στο πρόσφατο τηλεοπτικό σποτ για το κοινωνικό μέρισμα και στην επίθεση που του είχε εξαπολύσει νωρίτερα για αυτό ο κ. Μητσοτάκης, είπε: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Και όταν έρχονται τηλεοπτικά συνεργεία στο γραφείο μου, ούτε ξεσκονίζω ούτε κρύβω τα δώρα που δίνονται στον πρωθυπουργό. Να δω όταν θα έρθει κάποιο τηλεοπτικό συνεργείο στο γραφείο σας, τι ξεσκόνισμα θα κάνετε εσείς. Πού θα κρύψετε τα παραστατικά της Siemens, τα δάνεια του “Κήρυκα Χανίων”, τις απομαγνητοφωνήσεις του αντιπροέδρου του κόμματός σας και το Ε9 που δεν έχετε καταθέσει. Μετακόμιση θα κάνετε εσείς. Δεν φοβάμαι τίποτα».

Δείτε ΕΔΩ λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη Βουλή

Σχετικές ειδήσεις