Χρυσή απονομή για τον Βασίλη Σκουλά

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, απονεμήθηκαν στο...

Χρυσή απονομή για τον Βασίλη Σκουλά
1'

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, απονεμήθηκαν στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός, οι χρυσοί δίσκοι του τραγουδιστή και λυράρη Βασίλη Σκουλά, "Άσπρο μαντήλι ανέμιζε" σε μουσική του αείμνηστου Μάριου Τόκα και στίχους Κώστα Φασουλά και "Στο ξέσπασμα του φεγγαριού".

Και οι δύο δίσκοι έγιναν τεράστια επιτυχία. Ο πρώτος είναι η τελευταία έμπνευση του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα. Ο δεύτερος και πιο πρόσφατος δίσκος, είναι μια μουσική ανθολογία του Βασίλη Σκουλά, μια αναδρομή σε παλαιότερες μελοποιημένες εμπνεύσεις του τραγουδιστή, με τις συμμετοχές ερμηνευτών, όπως του Γεράσιμου Ανδρεάτου, του Παντελή Θαλασσινού, της Γιώτας Νέγκα και του Μίλτου Πασχαλίδη.

«Τα τραγούδια του Μάριου, θα μείνουν κλασσικά. Άφησε πίσω του ένα τεράστιο και θαυμάσιο έργο. Για εμένα, η συνεργασία αυτή ήταν πραγματικά υπέροχη», είπε χαρακτηριστικά ο Κρητικός τραγουδιστής.

Οι δίσκοι απονεμήθηκαν στον Βασίλη Σκουλά, στον στιχουργό Κώστα Φασουλά, στους τραγουδιστές που συμμετείχαν στον τελευταίο δίσκο, στον μουσικό και επί χρόνια συνεργάτη του τραγουδιστή, Πάρη Περυσινάκη και στη σύζυγο του Μάριου Τόκα, Αμαλία.

Οι δίσκοι κυκλοφορούν από την δισκογραφική εταιρεία Legend.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή