ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Terra Vibe οι Roxette

Στο Terra Vibe οι Roxette
Στις 27 Μαΐου ανεβαίνουν στη σκηνή του Terra Vibe οι Roxette, στο πλαίσιο της πρώτης...

Στις 27 Μαΐου ανεβαίνουν στη σκηνή του Terra Vibe οι Roxette, στο πλαίσιο της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας τους έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια. Οι Σουηδοί Περ Γκεσλ και Μαρί Φρέντρικσον εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για να τραγουδήσουν επιτυχίες που τους απογείωσαν στη δεκαετία του 1990 αλλά και να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2011.

Έχοντας ξεκινήσει από τη Ρωσία και με σταθμούς σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Μέση Ανατολή, οι Roxette θα κάνουν στάση στη Μαλακάσα. Οι δύο καλλιτέχνες, μετά από κάποιες περιορισμένες sold out συναυλίες το περασμένο καλοκαίρι, πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Η τελευταία φορά που οι Roxette έκαναν περιοδεία στην Ευρώπη ήταν το 2001, όταν η Μαρί Φρέντρισκον διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου.

Τα πρώτα 600 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 35 ευρώ, τα επόμενα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 40 ευρώ. Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 45 ευρώ. Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 60 ευρώ.