ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καρακατσάνης, Βουτσάς, Κωνσταντίνου ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Λυσιστράτης

Καρακατσάνης, Βουτσάς, Κωνσταντίνου ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Λυσιστράτης
Την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» θα παρουσιάσουν αυτό το καλοκαίρι...

Την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» θα παρουσιάσουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένα Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα οι Θύμιος Καρακατσάνης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Κώστας Βουτσάς.

Συμμετέχουν ακόμη 20 ηθοποιοί και χορευτές! Η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη μπορεί να φαίνεται η πιο αθυρόστομη κωμωδία του, με την πιο ανοιχτόκαρδη αμεσότητα των όρων, κι όμως δεν μπορεί γι’ αυτό να χαρακτηριστεί για ανήθικη. Αντιθέτως είναι ένα υπέροχο μάθημα πατριωτισμού και ανθρωπιάς. Είναι θερμό κήρυγμα ειρήνης κι αδέρφωσης μεταξύ των Ελλήνων - και παραπέρα μεταξύ όλων των λαών της γης. Στην παράσταση συμμετέχουν επίσης οι: Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Χάρης Αρώνης, Μαρία Συκιανάκη, Θεοδώρα Βουτσά, Φίλιππος Φιλόγλου, Γιάννης Γούτης, Νίκος Δροσάκης,Μαρία Μαλλούχου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ειρήνη Καζάκου, Γκέλη Γιακουμάκη και ο Κωνσταντίνος Κυριακού.

Η έναρξη των παραστάσεων ξεκινά στις 27 Ιουνίου στον Βόλο ενώ η επίσημη πρεμιέρα γίνεται στις 29 Ιουνίου στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά.

Πηγή: gossip-tv.gr