ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυλαία για τη «Μαρινέλλα» λόγω κόστους!

Αυλαία για τη «Μαρινέλλα» λόγω κόστους!
Άδοξο τέλος πήρε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μαρινέλλα» εξαιτίας της αδυναμίας κάλυψης των εξόδων της φιλόδοξης υπερπαραγωγής...

Άδοξο τέλος πήρε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μαρινέλλα» εξαιτίας της αδυναμίας κάλυψης των εξόδων της φιλόδοξης υπερπαραγωγής.

Αιτία της ακύρωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η μέτρια προσέλευση του κοινού στις πρώτες παραστάσεις της περιοδείας ανά την Ελλάδα.

Τα κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα εισιτήρια δεν ήταν δυνατό να υπερκαλύψουν το κόστος της παραγωγής, που αφορούσε τόσο τις αμοιβές των ηθοποιών (Μαρινέλλα, Λάμπης Λιβιεράτος, Αντώνης Λουδάρος, Τζένη Μπότση, Κατερίνα Παπουτσάκη), όσο και της ορχήστρας που έπαιζε live στις παραστάσεις.

Έτσι και παρά τα 80.000 εισιτήρια και τις διθυραμβικές κριτικές, όταν παίχτηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα προηγούμενα χρόνια, το έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή δεν θα συνεχιστεί και ήδη οι ηθοποιοί της παράστασης ξεκίνησαν τον προγραμματισμό για τις επόμενες δουλειές τους.