ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δωρεάν εισιτήρια σε 1.500 άνεργους για τον κινηματογράφο

Δωρεάν εισιτήρια σε 1.500 άνεργους για τον κινηματογράφο
Τη χορήγηση 1500 δωρεάν εισιτηρίων σε άνεργους για όλες τις προβολές της 17ης φετιvής διοργάνωσης ...

Τη χορήγηση 1500 δωρεάν εισιτηρίων σε άνεργους για όλες τις προβολές της 17ης φετιvής διοργάνωσης «Νύχτες πρεμιέρας conn-x», αποφάσισαν οι οι διοργανωτές του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από 14 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Μοναδική προϋπόθεση οι δικαιούχοι να διαθέτουν κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.

Τα εισιτήρια αυτά θα διανεμηθούν ως εξής:

- Εκατό δωρεάν διαπιστεύσεις που αντιστοιχούν σε πέντε δωρεάν εισιτήρια για ταινίες της αρεσκείας του δικαιούχου.

Αιτήσεις θα γίνονται στο γραφείο Τύπου του φεστιβάλ με την επίδειξη της - επικυρωμένης και εν ισχύ - κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής ταυτότητας από την Τετάρτη 7, μέχρι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατάθεση μιας φωτογραφίας ταυτότητας. Οι πρώτοι εκατό που θα κάνουν την αίτηση θα είναι και αυτοί που θα λάβουν τη συγκεκριμένη διαπίστευση.

Για όσους δεν προλάβουν τις διαπιστεύσεις, το φεστιβάλ θα μοιράσει:

- 1000 ειδικές δωρεάν προσκλήσεις. Οι προσκλήσεις (100 καθημερινά) θα διατίθενται από τις 14 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, από το Γραφείο Τύπου του φεστιβάλ. (Στο 2ο όροφο του βιβλιοπωλείου Ιανός (Σταδίου 24), καθημερινές από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα).
Παράλληλα, θα κυκλοφορήσουν κάρτες διαρκείας των 10 και 25 προβολών ενώ θα διατεθούν και κάρτες των 20 προβολών με έκπτωση της τάξης του 50% ανά προβολή.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων και για τους πέντε κινηματογράφους του φεστιβάλ (Αττικόν Cinemax Class, Απόλλων Cinemax Class, Δαναός 1, Δαναός 2, Άστορ).

Η αξία του εισιτηρίου διατηρείται στα 6 ευρώ και 4 ευρώ το μειωμένο.