ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτοι «οι Αθάνατοι»

Πρώτοι «οι Αθάνατοι»

Από το πρώτο μόλις Σαββατοκύριακο, επικεφαλής στο box office της Βόρειας Αμερικής είναι η ταινία «οι Αθάνατοι».

Μετά τους «300», όπου πρωταγωνιστούσε ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ακολουθεί άλλη μία επική ταινία «οι Αθάνατοι», η οποία παραπέμπει σε μια Ελληνική αρχαιότητα πολύ μακριά από την ιστορική παράδοση. Φαίνεται -λοιπόν- ότι το «Αρχαιοελληνικό», άρεσε και αρέσει, καθώς πήρε το προβάδισμα στο «box office» της Βόρειας Αμερικής, από το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ειδικευμένη στο χώρο εταιρεία «Exhibitor Relations».

Με παραγωγούς τους Μαρκ Κάντον και Τζιάνι Νουνάρι, που είχαν την ευθύνη για την κινηματογραφική προσαρμογή του κόμικ «300», που βγήκε στις αίθουσες το 2006, «οι Αθάνατοι», έκαναν εισπράξεις 32 εκατομμυρίων δολαρίων από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Immortals3
Immortals2

Η ταινία χαρακτηρίζεται έπος, εξιστορεί τη μάχη του Θησέα, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χένρι Κάβιλ (το νέο πρόσωπο του Superman), κατά του σκληρού βασιλιά Υπερίωνα (Μίκι Ρουρκ). Ωστόσο, βρίσκεται αρκετά μπροστά από μια άλλη νέα κυκλοφορία, την ταινία «Τζακ και Τζιλ», μια κωμωδία στην οποία ο Άνταμ Σάντλερ, ερμηνεύει ένα οικογενειάρχη του οποίου η ζωή αναστατώνεται από την άφιξη της δίδυμης αδελφής του, την οποία ερμηνεύει επίσης ο... Άνταμ Σάντλερ.

JackJill