ΚΟΣΜΟΣ

Βουλγαρία: Πάμελα Άντερσον και ένα γουρούνι στο VIP Brother

Βουλγαρία: Πάμελα Άντερσον και ένα γουρούνι στο VIP Brother

Δεκαέξι διάσημα πρόσωπα από τη Βουλγαρία και η λαμπερή ναυαγοσώστρια του "Baywatch" Πάμελα Άντερσον θα συγκατοικούν για ορισμένο διάστημα στο Σπίτι του VIP Brother.

Η καινούργια σεζόν του ριάλιτι σόου ξεκινάει την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου. Από το τηλεοπτικό συνεργείο που ασχολείται με την πραγματοποίηση του σόου δήλωσαν ότι διαθέτουν την καλύτερη μέχρι στιγμής επιλογή συμμετεχόντων. Μερικοί από αυτούς θα μπουν στο σόου με τα κατοικίδιά τους, ανάμεσα στα οποία θα είναι και ένα γουρούνι.

Ο δημοσιογράφος του Darik Νίκι Κάντσεφ θα είναι ο βασικός παρουσιαστής του VIP Brother. Θα είναι ο «οικοδεσπότης» των απευθείας συνδέσεων. Τα υπόλοιπα επεισόδια του ριάλιτι σόου στη NOVA TV θα παρουσιάζονται από την ηθοποιό Αλεξάνδρα Σαρτσατζίεβα.

Πολλοί μουσικοί θα μείνουν στο Σπίτι του VIP Brother. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι ο διάσημος Βούλγαρος τραγουδιστής και μοντέλο Ορλίν Παβλόφ, ο τραγουδιστής της όπερας Γιουλιάν Κωνσταντίνοφ, ο ιδρυτής της Sofia Music Enterprises Ντιμίταρ Κοβάτσεφ-Φάνκι, η τραγουδίστρια του γερμανικού ποπ συγκροτήματος No Angels Λιούσι Ντιάκοβσκα. Στο VIP Brother πιθανότατα θα μπουν και ο μαχητής ΜΜΑ Μπλαγκόι Ιβανόφ-Μπάγατα με τη πρώην φίλη του Ζλάτκα Ντιμιτρόβα, καθώς και η ηθοποιός Ιρέν Κριβόσιεβα με τον γιο της Βλαντίμιρ.

Από τρεις ημέρες μέχρι μία εβδομάδα στο Σπίτι θα παραμείνει και η Πάμελα Άντερσον. Σχεδόν δύο μήνες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της στο σόου. Ύστερα από 57 τηλεφωνήματα και 133 e-mail, ο μάνατζέρ της είπε το «ναι» για να γίνει η Πάμελα μέρος του VIP Brother στη Βουλγαρία. Γυμναστήριο, πισίνα και σάουνα θα υπάρχουν στο Σπίτι του VIP Brother στο χωριό Νόβι Χαν που βρίσκεται κοντά στη Σόφια. Ήταν μέρος των απαιτήσεων μερικών από τους μελλοντικούς συγκατοίκους. Άλλοι είχαν απαιτήσεις σχετικά με τη διατροφή, ενώ ένα μέρος των γυναικών επιμένουν στο Σπίτι να υπάρχουν καλλυντικά πολυτελείας, σύμφωνα με το grreporter.gr.