ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκικά τεθωρακισμένα εισβάλουν στα σύνορα της Συρίας

Τουρκικά τεθωρακισμένα εισβάλουν στα σύνορα της Συρίας

Tα Τουρκικά άρματα είναι έτοιμα να εισβάλουν στη Συρία, προκειμένου να προστατεύσουν, όπως ισχυρίζονται, τον τάφο του Σουλεϊμάν!

Αυτή την αφορμή δεν φαίνεται να επιθυμεί να χάσει η Τουρκία. Αλλωστε ο Νταβούτουγλου δεν έκρυψε ποτέ τα σχέδια του και τις βλέψεις για αυτήν την περιοχή της Συρίας και του βορείου Ιράκ.

Οι Τούρκοι έχουν σχεδιάσει μια ζώνη ασφαλείας -κατοχής σε Συρία και σε Ιράκ με σκοπό να βάλουν χέρι στις ημιαυτόνομες περιοχές αλλά και στα κοιτάσματα πετρελαίου του Ιράκ που ελέγχονται από τους Κούρδους του Ιράκ!

syr2

Τα Τουρκικά άρματα θα ενεργήσουν με την Αντιαεροπορική ομπρέλα του ΝΑΤΟ αφού τα Συριακά αεροσκάφη δεν θα μπορούν να τα χτυπήσουν καθώς θα προστατεύονται από τις Συστοιχίες των Patriot που έχουν την βάση τους στην περιοχή.

syr4

Για χερσαίες δυνάμεις της Συρίας ούτε λόγος να γίνεται αφού και αποδεκατισμένες είναι αλλά και δεν μπορούν να φτάσουν στην περιοχή λόγω τζιχαντιστών.

syr5

Τέλος, οι Τούρκοι εμποδίζουν τους Κούρδους της Συρίας που κατέφυγαν στην Τουρκία ενα επιστρέψουν και να βοηθήσουν τους υπερασπιστές της πόλης Κομπάνι.

πηγη http://olympia.gr

Διαβάστε επίσης

Νέες επιδρομές βρετανικών μαχητικών εναντίον του Ισλαμικού Κράτους