Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μπαράζ εκδηλώσεων στη ΝΔ για να βρουν εκλογικό βηματισμό

Μπαράζ εκδηλώσεων στη ΝΔ για να βρουν εκλογικό βηματισμό
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εικόνα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο ερώτημα για την παράσταση νίκης.

Το γύρο της Ελλάδας κάνουν το τελευταίο διάστημα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε μία προσπάθεια να τονώσουν το ηθικό των νεοδημοκρατών και παράλληλα να βρουν ευκαιρία να επικοινωνήσουν ορισμένα από τα μέτρα που έχει λάβει ο Αντώνης Σαμαράς.

Στη Λεωφόρο Συγγρού ξέρουν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη στιγμή, είναι η εικόνα που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο ερώτημα για την παράσταση νίκης.

Εκεί, τα ποσοστά που δείχνουν νικητή των εκλογών τον Αλέξη Τσίπρα ολοένα και ανεβαίνουν κάτι που σημαίνει πως όλο και περισσότεροι νεοδημοκράτες συμβιβάζονται με τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Για να μπορέσει να αντιστραφεί αυτό το κλίμα, η Νέα Δημοκρατία προγραμματίζει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για θέματα εξωτερικής πολιτικής, παιδείας, εκπαίδευσης και αγροτικής ανάπτυξης παράλληλα με τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 50 εκδηλώσεις, κάτι που έχει θέσει το γαλάζιο κομματικό μηχανισμό σε πλήρη λειτουργία, όσο και αν οι παροικούντες τη Συγγρού δεν το ομολογούν.

Σχετικές ειδήσεις