Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Καράογλου: Να πάμε σε έκτακτο Συνέδριο

Καράογλου: Να πάμε σε έκτακτο Συνέδριο

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Νέα Δημοκρατία ενόψει των συνεδριάσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Επιτροπής.

Στη Λεωφόρο Συγγρού φτάνουν συνεχώς μηνύματα δυσαρεστημένων βουλευτών που θα ζητήσουν να τοποθετηθούν στα όργανα του κόμματος σε όχι και τόσο ήρεμους τόνους, καθώς μετά και την τετράμηνη συμφωνία - γέφυρα που εξασφάλισε ο Αλέξης Τσίπρας, δεν υπάρχουν πειστικές δικαιολογίες για περαιτέρω αδράνεια στο ζήτημα ηγεσίας που έχει τεθεί στη γαλάζια παράταξη.

Χθες (25/2/2015), μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο πρώην Υπουργός της Κυβέρνησης Σαμαρά, Θεόδωρος Καράογλου χαρακτήρισε ταφόπλακα τον ΕΝΦΙΑ, ενώ μίλησε για λάθη που έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο με κορυφαίο τη μη πραγματοποίηση debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Κάλεσε μάλιστα τον Πρόεδρο της ΝΔ να οδηγήσει το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον της κεντροδεξιάς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται μάλιστα και αρκετά στελέχη του κόμματος, κάτι που δεν αποκλείεται όσο περνούν οι ημέρες μέχρι τη σύγκλιση των οργάνων να κλιμακωθεί.

Σχετικές ειδήσεις