Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Α.Παπαμιμίκος: Υπέρ της ύπαρξης τάσεων στη ΝΔ

Α.Παπαμιμίκος: Υπέρ της ύπαρξης τάσεων στη ΝΔ

Παρέμβαση στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας κάνει με κείμενο του σήμερα ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο νεαρός πολιτικός που ηγείται του γαλάζιου κομματικού μηχανισμού από το καλοκαίρι του 2013, διατυπώνει ένα σαφή προσανατολισμό που πρέπει να ακολουθήσει η «Νέα Δημοκρατία του αύριο», προκειμένου να εκφράσει ξανά όλες τις τάσεις της Κεντροδεξιάς.

Ο Α.Παπαμιμίκος τονίζει πως η ΝΔ «υποχρεούται να αναγεννηθεί σε κάτι νέο, οργανωτικά μοντέρνο και ιδεολογικά ελκυστικό», καθώς αν αγνοήσει τις αλλαγές που συντελούνται στην κοινωνία κινδυνεύει να καταστεί ένα κόμμα με πολλούς στρατηγούς και ελάχιστους στρατιώτες.

Όπως τονίζει, πρέπει ξανά η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά παράταξης, μέσα στην οποία «όλα τα λουλούδια του συντηρητικού και του φιλελεύθερου χώρου» θα μπορέσουν να ανθίσουν.

Η παρέμβαση του γαλάζιου Γραμματέα πάντως, έρχεται σε μία κρίσιμη περίοδο, μία μόλις ημέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου αναμένεται να ασκηθεί σκληρή κριτική στην ηγεσία του κόμματος και όπως τονίζεται στο κείμενο, έχει στόχο να αναδείξει πως το διακύβευμα για την Κεντροδεξιά στην Ελλάδα σήμερα είναι μεγαλύτερο. Είναι ζήτημα ανεύρεσης της «ταυτότητας» της, όπως τονίζει ο κ. Παπαμιμίκος.

Σχετικές ειδήσεις