Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Χρυσοβελώνη για συνθήματα ΟΥΚ: Στο ΠΑΣΟΚ έχουν θράσος και κοντή μνήμη (video)

Newsbomb

«Στο ΠΑΣΟΚ περισσεύει το θράσος. Ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί από τα ΟΥΚ στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου το 2010, όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο σημερινός πρόεδρός του, ο κ. Βενιζέλος... Αν το έχουν... ξεχάσει, μπορούν να δουν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Άρα, τα περί ηθικής αυτουργίας που λένε, είναι απλώς αστειότητες».

Τα παραπάνω αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και προσθέτει: «Όμως, εκτός από θράσος, στο ΠΑΣΟΚ έχουν και κοντή μνήμη. Και για τα συνθήματα των ΟΥΚ, αλλά και για άλλα σοβαρά ζητήματα, με κορυφαίο όλων τα μνημόνια, που η δική τους κυβέρνηση επέβαλε μέσα σε μια νύχτα, βυθίζοντας τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην ανέχεια. Επιπλέον, μαζί με τους μνημονιακούς συνεταίρους του στην κυβέρνηση Σαμαρά, του "πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες" περί success story και τον κορόιδευαν ανοιχτά».

«Ο ελληνικός λαός, όμως, δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ και τους μνημονιακούς συνεταίρους του, έχει και μνήμη και τιμωρεί», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη.