Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Χρυσή Αυγή: Επίθεση στη ΝΔ για σχόλια περί στήριξης ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσή Αυγή: Επίθεση στη ΝΔ για σχόλια περί στήριξης ΣΥΡΙΖΑ

"Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά κατά του Μνημονίου και αποτελεί την μοναδική εθνική αντιπολίτευση" επισημαίνει με ανακοίνωση του το κίνημα, απαντώντας σε σχετικά σχόλια της Νέας Δημοκρατίας.

"Το Κίνημά μας είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό και ουδεμία σχέση είναι δυνατόν να έχει με την μαρξιστική αριστερά" τονίζει η ανακοίνωση και συνεχίζει: "Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν της είναι γεμάτη από συμφωνίες και κοινές πλεύσεις με την αριστερά. Επιπλέον, ανάμεσα στις τάξεις της ευρίσκονται και αρκετοί πρώην (;) ακροαριστεροί.Είναι γνωστό επίσης ότι η Χρυσή Αυγή επανειλημμένα έχει καταγγείλει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνομηδενιστικές θέσεις τους σε ζητήματα όπως οι λαθρομετανάστες και τα εθνικά θέματα".

Τέλος, υπογραμμίζει "Φαίνεται όμως ότι η κριτική κατά του Μνημονίου τους ενοχλεί τόσο που ξαναβρικολάκιασε στην πολιτική τους ατζέντα η θεωρία των δύο άκρων. Στην Βουλή διατυπώσαμε ευθέως την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεσμευμένος έναντι του ελληνικού Λαού να καταγγείλει το Μνημόνιο και ότι αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί".

Σχετικές ειδήσεις