Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κόντρα Καμμένου-Μπακογιάννη στον «αέρα»

Κόντρα Καμμένου-Μπακογιάννη στον «αέρα»

Ένταση στον "αέρα" προκλήθηκε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και της Ντόρας Μπακογιάννη, με αφορμή τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ για τη στάση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

«Πόσα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, του κοινού αυτού πλέον μορφώματος γιατί είναι πακέτο πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ του παρελθόντος, έχουν πει ότι αύριο πτωχεύουμε. Έχουν κλείσει τις τράπεζες τουλάχιστον 150 φορές τα στελέχη της πασοκονεοδημοκρατίας οι οποίοι στηρίζουν τους δανειστές. Ευτυχώς δεν τους ακούει κανείς. Δεν είναι πλέον αξιόπιστοι» είπε ο κ. Καμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η τοποθέτηση αυτή εξόργισε τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κράτησε προκλητική στάση, κάνοντας λόγο για αλαζονεία.

«Παρακαλώ πολύ να ανακαλέστε, εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα και όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν σημαίνει ότι στηρίζει τους δανειστές. Σας παρακαλώ λοιπόν να ανακαλέσετε διότι αυτού του είδους η αλαζονεία το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να δυναμιτίζει το πολιτικό σκηνικό».

Ο υπουργός Άμυνας ρώτησε τη βουλευτή της ΝΔ εάν στηρίζει την πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και εκείνη απάντησε ότι η ίδια στήριξε το κόμμα της διαχρονικά.

«Λυπάμαι να σας βλέπω πακέτο με τον κ. Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ, δεν σας αξίζει» απάντησε ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικές ειδήσεις