Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Βαγενά: O κόσμος μας έλεγε: «Μείνετε στην κυβέρνηση, μη μας παραδώσετε στα σκυλιά»

Βαγενά: O κόσμος μας έλεγε: «Μείνετε στην κυβέρνηση, μη μας παραδώσετε στα σκυλιά»

«Ο Αλέξης Τσίπρας με τη στάση του όλες αυτές τις μέρες, αλλά ιδιαίτερα χτες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα και στη Βουλή, απέδειξε ότι δεν είναι πρωθυπουργός μόνο του κόμματός του και όσων τον ψήφισαν, αλλά είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων” δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα και ηθοποιός Άννα Βαγενά,με αφορμή τη χθεσινή ψηφοφορία (15/7/2015) στη βουλή για τη νέα συμφωνία.

«Αυτό σημαίνει να είσαι πρωθυπουργός. Την κρίσιμη στιγμή να ξεπερνάς ακόμα και τα προσωπικά σου όρια και να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων" τόνισε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά και συνέχισε:

" Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το μεγάλο κεφάλαιο της Αριστεράς και της χώρας μας. Έδειξε μια ωριμότητα που τον κάνει άξιο να είναι πρωθυπουργός. Χτες υπογράψαμε μία συμφωνία-μνημόνιο. Ας μην φοβόμαστε τα λόγια και ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις. Όμως, ο κόσμος μας έλεγε “Μείνετε στην κυβέρνηση, μη μας παραδίνετε στα σκυλιά”.

Τέλος, ανέφερε πως "Ο πολύς κόσμος εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα, που του είπε ότι η Αριστερά θέλει και μπορεί να κυβερνήσει. Υπάρχει και αυτή η Αριστερά σύντροφοι. Με θυσίες προσωπικές και συνολικές, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη...».

Σχετικές ειδήσεις