Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Έντονη φημολογία για ενδεχόμενο εκλογών ακόμα και μέσα στο Σεπτέμβριο

Έντονη φημολογία για ενδεχόμενο εκλογών ακόμα και μέσα στο Σεπτέμβριο

Από ώρα σε ώρα αλλάζουν οι πολιτικές εξελίξεις λόγω της τεράστιας κόντρας στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ - Τις τελευταίες ώρες, παρά το γεγονός ότι είχε διαμορφωθεί μία παγιωμένη άποψη ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν τέλη Οκτώβριου, το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει εκλογές-εξπρές μέσα στον Σεπτέμβριο.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι συγκεχυμένες και καταδεικνύουν την κατάσταση πανικού στην οποία έχει περιέλθει το Μέγαρο Μαξίμου.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι την Τρίτη 18 Αυγούστου στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου «διέρρεαν» ότι οι εκλογές μετατίθενται για τα τέλη του Οκτώβρη, την Τετάρτη 19 Αυγούστου, το σκηνικό άλλαξε και οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τελικά σε εκλογές - εξπρές στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη.

Επίσημα βεβαίως, το Μαξίμου ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες, εντείνοντας την αγωνία για το χρόνο των εκλογών.

Το σενάριο για τις εκλογές εντός του Σεπτέμβρη ενισχύθηκε μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην ιστοσελίδα Real και στην οποία ξεκαθάρισε ότι η Αριστερή Πλατφόρμα θα καταψηφίσει αν ο πρωθυπουργός καταθέσει πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις