Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Alert! Επιχείρηση: Μαζεύουμε πίσω τους ψηφοφόρους της... Ζωής (video)

Alert! Επιχείρηση: Μαζεύουμε πίσω τους ψηφοφόρους της... Ζωής (video)

Με φόντο τη δημοσκοπική κατρακύλα και την έντονη δυσφορία της εκλογικής δεξαμενής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας λαϊκίζει με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Η κατρακύλα και η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Σε όλα τα επίπεδα. Ο κ. Τσίπρας και οι σύμβουλοί του σκαρφίζονται λογής λογής επικοινωνιακά πυροτεχνήματα προκειμένου να κρατήσουν άσβεστη την εσωτερική πολιτική φλόγα του ΣΥΡΙΖΑ, που συρρικνώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Στο πλαίσιο του άκρατου λαϊκισμού ο κ. Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να απευθυνθεί και στο «κοινό» της Ζωής Κωνσταντοπούλου και να υποσχεθεί αυτό που ο ίδιος ακύρωσε το προηγούμενο διάστημα: τη διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.

Γελάει βεβαίως σύμπασα η δικηγορική κοινότητα με τους τακτικισμούς του πρωθυπουργού, αφού η υπόθεση είναι «χαμένη» εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ είναι γνωστό ότι όσες φορές ετέθη από τον κ. Τσίπρα το σχετικό αίτημα προς τη Μέρκελ, η απάντηση ήταν αρνητική.

Βλέποντας μάλιστα το βίντεο με τον κ. Τσίπρα να κάνει αναφορές στον Βελουχιώτη και στον Ζέρβα, βουρκώσαμε από συγκίνηση.

Να 'σαι καλά βρε Αλέξη να μας διασκεδάζεις που και που...

Σχετικές ειδήσεις