Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ανάπτυξη: Τι είχες... Φλαμπουράρη μου, τι είχα πάντα!

Ανάπτυξη: Τι είχες... Φλαμπουράρη μου, τι είχα πάντα!

Ειδήσεις | Αλέκος Φλαμπουράρης: Τι αισιοδοξία είναι τούτη που έχει πιάσει τα κυβερνητικά στελέχη, βρε αδέρφια; Δώσανε του Αλέκου – του Φλαμπουράρη ντε! – στασίδι στην τηλεόραση και είπε κι αυτός ο έρμος να πείσει τους τηλεθεατές ότι η ανάπτυξη έρχεται και πως «από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας».

Ειλικρινά, πιστεύουμε πλέον ότι η κυβέρνηση θαρρεί πως απευθύνεται σε ανόητους ανθρώπους, χωρίς κρίση και σκέψη. Θαρρεί κανείς πως ο Τσίπρας και ο Φλαμπουράρης και όλη η δήθεν αριστερή «τρελοπαρέα» θα σηκώσουν το μαγικό ραβδάκι κι όλα με μιας θα γίνουν ρόδινα και θα λειτουργούν σωστά, υπεύθυνα κι ωραία.

Δυστυχώς, αδέρφια, αυτοί οι άνθρωποι δεν έμαθαν ποτέ ότι στην Πολιτική, η σιωπή – σε ορισμένες κρίσιμες περιστάσεις – είναι συνώνυμο της αρετής.

Πόσο δε μάλλον όταν τα Μνημόνια έχουν διαλύσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας στις ζωές των Ελλήνων, με την ευθύνη να βαραίνει νέους και παλαιότερους κυβερνήτες.

Με... φλάμπουρα και διθυράμβους και σανό με τη σέσουλα προκοπή δεν υπάρχει, όσο κι αν ο Αλέκος μάς υπόσχεται ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας – τι έχουν δει κι αυτά τα έρμα!

Σας βλέπουμε σύντομα να τρέχετε για... κολλύριο, κύριε υπουργέ!

Καλή εβδομάδα και επειδή είναι και των Τριών Ιεραρχών, καλή φώτιση και καλά... μυαλά!

Σχετικές ειδήσεις