Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Στον ελληνισμό της Αυστραλίας ο υφυπουργός Εξωτερικών

Στον ελληνισμό της Αυστραλίας ο  υφυπουργός Εξωτερικών

Θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Αυστραλίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ), Γιάννη Πανταζόπουλο.

Επίσης, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες της ΠαΔΕΕ, στην οποία συμμετέχουν 213 ομογενείς που έχουν εκλεγεί σε Κοινοβούλια ή Γερουσίες ανά τον κόσμο.

Ο κ. Πανταζόπουλος, ο οποίος εκλεγόταν επί 22 χρόνια βουλευτής στην Αυστραλία (πολιτεία της Βικτόριας), ενημέρωσε τον κ. Γεροντόπουλο για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στη Λήμνο και την Αυστραλία, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μάχη της Καλλίπολης.

Ο κ. Γεροντόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Πανταζόπουλο, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του στην ομογένεια της Αυστραλίας, στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού, της οποίας είναι πρόεδρος επί σειρά ετών, και εν γένει στον ελληνισμό.

ΠΗΓΗ ΑΜΝΑ

Σχετικές ειδήσεις