Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα με θύματα ομογενή και την οικογένειά του (photos & video)

ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα με θύματα ομογενή και την οικογένειά του (photos & video)

Ένα έγκλημα που οι αμερικανικές Αρχές χαρακτηρίζουν ως μυστήριο και το οποίο ερευνούν εξονυχτιστικά σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην Ουάσινγκτον και αφορά σε ομογενή επιχειρηματία και την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης γείτονες της οικογένειας, που ζούσε πολύ κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ειδοποίησαν αστυνομία και πυροσβεστική βλέποντας φλόγες να βγαίνουν από το πολυτελές σπίτι του Σαββόπουλου. Φτάνοντας στο σημείο, οι Αρχές εντόπισαν νεκρούς τον Σάββα Σαββόπουλο, 46 ετών, τη σύζυγό του Έιμι Σαββοπούλου, 47 ετών, τον γιο τους Φίλιπ μόλις 10 ετών και τη μία από τις οικονόμους, Βεραλίσια Φιγκερόα, 57 ετών.

Από το σπίτι, το οποίο καταστράφηκε από τη φωτιά, απουσίαζαν οι άλλες δύο κόρες της οικογένειας, καθώς επίσης και αρκετές από τις οικονόμους. Αυτό μάλιστα που τονίζεται στα αμερικανικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες είναι ότι τόσο ο Σαββόπουλος όσο και η σύζυγός τους τις είχαν ενημερώσει να μην εργαστούν καθώς η τελευταία ήταν άρρωστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές έχουν ρίξει μεγάλο βάρος σε ένα βίντεο που εξασφάλισαν από κάμερες ασφαλέίας και στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να κινείται ύποπτα στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Σχετικές ειδήσεις