Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Και οι Έλληνες της Αυστραλίας «Όχι» θα ψήφιζαν

Και οι Έλληνες της Αυστραλίας «Όχι» θα ψήφιζαν

H εφημερίδα «The Australian», σε άρθρο της για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και για το δημοψήφισμα , επισημαίνει πως αν οι Ομογενείς της Αυστραλίας ψήφιζαν στις 5/7/2015 θα ήταν ΟΧΙ «ακόμα και αν αυτή η ψήφος δημιουργεί αβεβαιότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στις παγκόσμιες αγορές».

Στο συγκεκριμένο άρθρο κάνουν δηλώσεις ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, συμπάροικοι και Έλληνες επιχειρηματίες από την περιοχή του Oakleigh της Μελβούρνης.

Ο κοινός παρονομαστής των δηλώσεών τους δεν είναι μόνο το γεγονός ότι λένε ξεκάθαρα πως και αυτοί θα ψήφιζαν «Όχι», αλλά και το ότι πιστεύουν πως αυτό ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες που, όπως λέει ένας συμπάροικος, ψήφισαν για την ανεξαρτησία τους και όχι για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Στο άρθρο γίνεται, επίσης, αναφορά για την τουριστική κίνηση προς Ελλάδα με δεδομένο το ότι οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν κλειστές και το πότε θα ανοίξουν συνεχίζει να παραμένει άγνωστο. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι ομογενείς συνεχίζουν ακάθεκτοι να ταξιδεύουν εκεί ακόμα και μέσα σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις