Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μελβούρνη: Δίωξη κατά Ομογενών για κλοπή ταμείου Ιδρύματος

Μελβούρνη: Δίωξη κατά Ομογενών για κλοπή ταμείου Ιδρύματος

Κατηγορίες κλοπής χρημάτων από το ίδρυμα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες «Αγάπη» της Μελβούρνης, αντιμετωπίζουν η πρώην γενική διευθύντρια του Ιδρύματος, Βίκυ Παπαδοπούλου, και ο πρώην διευθυντής παροχής ανακουφιστικής φροντίδας της «Αγάπης», Ανδρέας Χαραλαμπίδης.

Η δίωξη κατά των δύο πρώην στελεχών του ιδρύματος ασκήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλήματος του Darebin της Μελβούρνης, πριν από λίγους μήνες και η υπόθεση έχει ήδη πάρει την δικαστική οδό.

Όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο, οι δύο πρώην εργαζόμενοι του «Αγάπη» αντιμετωπίζουν εννέα κατηγορίες ο καθένας, καθώς φέρεται ότι από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Μάρτιο του 2012 έκλεψαν από το ταμείο του Ιδρύματος το συνολικό ποσό των $81.000.

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον κ. Χαραλαμπίδη, έκανε γνωστό με επιστολή του στο «Νέο Κόσμο» ότι ο πελάτης τους «αρνείται κατηγορηματικά» τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η ακρόαση της υπόθεσης, η οποία έχει αναβληθεί μέχρι στιγμής δύο φορές, έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Φεβρουαρίου του 2016.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις