Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης στη Ν. Υόρκη πάντρεψε τη κόρη του!

Ο δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης στη Ν. Υόρκη πάντρεψε τη κόρη του!

Ο επί χρόνια, αγαπητός συνάδελφος στη Νέα Υόρκη, Αποστόλης Ζουπανιώτης, πάντρεψε την Ειρηνούλα του, που πλέον μεγάλωσε και κάνει την δική της οικογένεια. Τις ευχές μας...

Η Ειρήνη Ζουπανιώτη, κόρη του Απόστολου και της Μαρίας Ζουπανιώτη, από το Μάλβερν της Νέας Υόρκης, νυμφεύθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, τον Joshua Ebersole, γιο του Τιμ Έμπερσολ από το Σίπενσμπουργκ της Πενσυλβάνια και της Τζάνετ Έμπερσολ από το Τσάμπερσμπουργκ της Πενσυλβάνιας.

2

Ο γάμος τελέστηκε στον ελληνορθόδοξο Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Χέμστεντ, από τον π. Λουκά Μελαχρινό, βοηθούμενο υπό του πατρός Κωνσταντίνου.

Η κ. Έμπερσολ, ετών 28, κάνει μεταπτυχιακή ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο (LL.M), στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Αποφοίτησε magna cum laude από το Πανεπιστήμιο Macaulay Honors College at CUNY και magna cum laude από τη Νομική Σχολή του Hofstra University. Δικηγορεί στις πολιτείες Νέας Υόρκης και Νέας Ιερσέης.

51 300x200

Ο πατέρας της είναι εκδότης/διευθυντής της εφημερίδας Greek News και η μητέρα της διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Κύπρου στον ΟΗΕ.

Ο κ. Έμπερσολ, ετών 28, είναι δικηγόρος στο τμήμα προσφυγών Νέας Υόρκης της δικηγορικής εταιρείας Shearman & Sterling LLP. Αποφοίτησε από το κολλέγιο Elizabethtown και έλαβε πτυχίο νομικής, summa cum laude, από τη Νομική Σχολή του Hofstra University.

Ο πατέρας του είναι διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Shippensburg στην Πενσυλβάνια. Η μητέρα του είναι δασκάλα σε ιδιωτικό σχολείο Κ-12 στην Πενσυλβάνια.

Σχετικές ειδήσεις