Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Kαταζητείται 38χρονη άστεγη Ομογενής σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Kαταζητείται 38χρονη άστεγη Ομογενής σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες

Mια άστεγη ομογενής που έπρεπε να εμφανιστεί σε δικαστήριο κατηγορούμενη ότι δεχόταν χρήματα για να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες όταν διέμεινε σε σκηνή σε προαύλιο χώρο, καταζητείται από τις Αρχές αφού δεν εμφανίστηκε στη δίκη της.

Η 38χρονη Βίκυ Δερτιλή, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε φτιάξει μια πρόχειρη κατασκευή έξω από κατοικία στη διεύθυνση Scott St, Dandenong, όπου συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα. Εκεί ζούσε με τον σύντροφό της, Glenn Bower, για δύο εβδομάδες προτού η εν λόγω κατασκευή γκρεμιστεί από αστυνομικούς και υπαλλήλους του Δήμου, στις 8 Αυγούστου.

Η Αστυνομία εκφράζει την ανησυχία της για το αγέννητο μωρό, αφού η Δερτιλή ενδέχεται να χρησιμοποιεί ηρωίνη σε καθημερινή βάση και έχει προβεί σε σεξουαλικές πράξεις επί αμοιβή σε τακτική βάση. Η συμπάροικος αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών που αφορούν σεξουαλικές υπηρεσίες, απρεπή συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο, διακίνηση κλοπιμαίων, κλοπές και οκτώ κατηγορίες για απόκτηση ακινήτου με απάτη. Κατηγορείται για παράλειψη εμφάνισης στην υπηρεσία αναστολής κράτησης και έχουν εκδοθεί 31 εντάλματα σε βάρος της στο παρελθόν.