Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Χριστουγεννιάτικο «δώρο» $200.000 στην Ελληνική Κοινότητα Ν.Αυστραλίας

Χριστουγεννιάτικο «δώρο» $200.000 στην Ελληνική Κοινότητα Ν.Αυστραλίας

Με $200.000 δολάρια θα ενισχύσει την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Αυστραλίας η πολιτειακή κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε σε ομιλία του ο ομογενής υπουργός Οικονομικών Νότιας Αυστραλίας, Τομ Κουτσαντώνης.

Η ανακοίνωση για την απρόσμενα γενναιόδωρη προσφορά προς τον 86χρονο οργανισμό, έγινε από τον ίδιο τον Θησαυροφύλακα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Χριστουγεννιάτικου γεύματος που παρέθεσε η ΕΟΚΝΑ στην κεντρική αίθουσά της στο Ολύμπικ Χωλ, με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την ετήσια απονομή των βραβείων προς τους εθελοντές της Κοινότητας.

Το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό θα διατεθεί για την ανακαίνιση της αίθουσας Ολύμπικ Χωλ, η οποία αποτελεί το σήμα κατατεθέν του οργανισμού αφού έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες εκδηλώσεις και άλλα σημαντικά γεγονότα στην 60χρονη πορεία του.

«Είναι μια μικρή ένδειξη εκτίμησης της κυβέρνησης για τη σκληρή δουλειά που κάνετε ως Κοινότητα» είπε χαρακτηριστικά ο ελληνικής καταγωγής Θησαυροφύλακας Τομ Κουτσαντώνης.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλειος Γκόνης, δήλωσε με τη σειρά του ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ευγνώμων απέναντι στην πολιτειακή κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας για την ευγενική προσφορά της, η οποία όπως τόνισε ήταν μεγάλη έκπληξη και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, αφού είναι τόσο αναγκαία για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Κοινότητας.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις