Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μία 19χρονη ομογενής κλέβει την παράσταση σε συναυλία του Keith Urban (video)

Μία 19χρονη ομογενής κλέβει την παράσταση σε συναυλία του Keith Urban (video)

Eνα ανέλπιστο δώρο... πήρε η 19χρονη ομογενής Έλεν Τεφάνη, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Port Pirie Νότιας Αυστραλίας, όταν ο δημοφιλής μουσικός της country μουσικής και σύζυγος της Αυστραλής ηθοποιού Nicole Kidman, Keith Urban, την κάλεσε μέσα από βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,να συμμετέχει στην συναυλία του το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Brisbane Entertainment Centre.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία και νιώθω ιδιαίτερα προνομιούχα που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τη σκηνή με έναν τόσο ταλαντούχο καλλιτέχνη όπως είναι ο Keith» είπε η νεαρή Έλεν - η οποία σπουδάζει Μουσική και παίζει ηλεκτρική κιθάρα από τα οκτώ της χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο καλλιτέχνης κάλεσε τους θαυμαστές του στο twitter να επικοινωνήσουν μαζί του με το hashtag #Ask Keith Urban». Η ομογενής, εγγονή Ελλήνων μεταναστών που έφτασαν στην Αυστραλία τη δεκαετία του 1950, βρήκε το θάρρος να στείλει στον προσωπικό λογαριασμό του μουσικό βίντεο όπου παίζει με την ηλεκτρική κιθάρα της κομμάτι του Urban. Το βίντεο συνοδευόταν από την ασυνήθιστη ερώτηση της ομογενούς που ζητούσε από τον διάσημο καλλιτέχνη να της επιτρέψει να βρεθεί μαζί του στη σκηνή για να παίξουν μαζί ένα κομμάτι του.

«Παίζεις εκπληκτικά και θέλω πολύ να παίξουμε μαζί στη συναυλία μου στο Μπρίσμπαν. Ανυπομονώ να έρθεις» της απάντησε λίγο αργότερα ο πολυβραβευμένος με Grammy και ARIA καλλιτέχνης.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, την επόμενη κιόλας ημέρα, η Έλεν με τον πατέρα της Γιώργο -ο οποίος είναι επίσης μουσικός και αγαπά τα ντραμς αλλά διατηρεί μανάβικο στο Port Pirie-, ταξίδεψαν από τη Νότια Αυστραλία στο Μπρίσμπαν όπου συνάντησαν την ορχήστρα και τον μουσικό αστέρα.

Η Έλεν, η οποία σπουδάζει Παιδαγωγική στο Πανεπιστήμιο Αδελαΐδας, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και στην τελική πρόβα και να παίξει μαζί με την υπόλοιπη ορχήστρα και τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα, ο οποίος εντυπωσιάστηκε τόσο από τις μουσικές ικανότητες όσο και το ταλέντο της νεαρής κοπέλας που άλλαξε το αρχικό τραγούδι και επέλεξε, τελικά, να εκτελέσει μαζί με την Έλεν το μουσικό κομμάτι «Good Thing» το οποίο έχει συνθέσει ο ίδιος και είναι τεχνικά πολύ πιο απαιτητικό.

«Ο Keith ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός επί σκηνής καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς γεγονός που με βοήθησε να μην έχω άγχος. Ειλικρινά, είναι ένας από τους πιο προσγειωμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στη ζωή μου» αποκαλύπτει η Ελένη.

Βέβαια, κατά κοινή ομολογία και η ομογενής μουσικός τα πήγε περίφημα στην εκτέλεση του κομματιού βγάζοντας μας όλους ασπροπρόσωπους, αφενός, με το ταλέντο της και, αφετέρου, με τη συνολική της παρουσία, το ήθος και την σεμνότητα της κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την βραδιά αυτή και θα ευγνωμονώ τον Keith πάντα για την ευκαιρία που μου έδωσε. Αν έμαθα κάτι από αυτήν την εμπειρία, είναι ότι όταν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα» καταλήγει η ταλαντούχα Έλεν, η οποία επιστρέφει στις μουσικές και πανεπιστημιακές σπουδές αμέσως μετά τις γιορτές έως ότου αποφασίσει ποια καριέρα τελικά θα ακολουθήσει.

πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις