Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τραγωδία στην Ομογένεια- Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος

Τραγωδία στην Ομογένεια- Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος

Ο 24χρονος Μπράντον Γιαννόπουλος (Brandon Gianopoulos), ελληνικής καταγωγής, ο οποίος εργαζόταν ως πωλητής σε αντιπροσωπεία της Maserati στο Κολοράντο, πέθανε σε τροχαίο με σπορ αυτοκίνητο, ενώ λίγο πριν είχε αναρτήσει βίντεο του, να οδηγεί με 111 μίλια την ώρα, έγραψε η New York Daily News.

O Γιαννόπουλος, έχασε τον έλεγχο του ακριβού οχήματος, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οδηγούσε στην Douglas County, μετέδωσε το KUSA-TV. Ενας περαστικός εντόπισε τη Maserati καλυμμένη από πάγο το Σάββατο το πρωί.

Ο νέος ήταν μόνος στο αυτοκίνητο. Εργαζόταν στη Mike Ward Maserati στο Highlands Ranch, έχοντας έτσι πρόσβαση στα ακριβά αυτά σπορ αυτοκίνητα.

Οι ερευνητές, σύμφωνα πάντα με το δημοσιεύμα της ΝΥ Daily News, εκτιμούν πως η υπερβολική ταχύτητα ήταν παράγοντας στο δυστύχημα. Ωρες πριν βρεθεί νεκρός πίσω από το τιμόνι του οχήματος, ο Γιαννόπουλος είχε αναρτήσει μέσω του Facebook Live βίντεο που τον έδειχνε να τρέχει με τη Maserati, επιταχύνοντας από τα 2 στα 111 μίλια την ώρα.

Το γραφείο του σερίφη δεν έκανε κάποιο σχόλιο αν το βίντεο έπαιξε κάποιο ρόλο στο τροχαίο.

Ο Γιαννόπουλος εργαζόταν ως πωλητής στο συγκεκριμένο κατάστημα από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με LinkedIn του. Η εταιρεία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, με μία ανακοίνωση: “Είναι αδύνατο για εμάς να κατανοήσουμε γιατί συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και είμαστε όλοι εξαιτερικά θλιμένοι από αυτή την τραγωδία. Ο Μπράντον ήταν ένας θαυμάσιος νέος που μας λείψει πολύ στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του”.

Απόδοση: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Σχετικές ειδήσεις