Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής συνελήφθη στη Ν. Υόρκη για χρέη και πρόστιμα από διόδια $28.000

Ομογενής συνελήφθη στη Ν. Υόρκη για χρέη και πρόστιμα από διόδια $28.000

Οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ έπιασαν ένα δάσκαλο σε δημόσιο σχολείο από τη Νέα Ιερσέη, καθώς πέρασε από γραμμή E-ZPass, χωρίς το σχετικό πάσο, στο Στάτεν Αϊλαντ και διαπίστωσαν, σύμφωνα με τη NYDaily News πως χρωστάει περισσότερα από 28.000 δολ. για διόδια και πρόστιμα.

Η Αστυνομία του Port Authority σταμάτησε τον Μαρκ Μαλιαρό (Mark Maliaros), 56 ετών καθώς οδηγούσε στο φορτηγάκι του Nissan, μοντέλο 2016, στο Outerbridge Crossing, καθώς δεν πλήρωσε γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Παρότι οδηγούσε στη γραμμή E-ZPass, δεν παρείχε το πάσο στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τις Αρχές. Σύντομα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως χρωστούσε περισσότερα από 6.000 δολ. σε απλήρωτα διόδια, 22.000 δολ. σε πρόστιμα, με συνολικά 513 παραβιάσεις.

Ο εν λόγω άντρας, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες μικροκλοπή και παρεμπόδιση κυβερνητικής διοίκησης, σύμφωνα πάντα με το άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας, που επικαλείται τις αρχές.

Τα αρχεία δείχνουν πως από την εργασία του, ο κ. Μαλιαρός (αναφέρει και Μαλιορός) από την εφημερίδα είναι δάσκαλος ειδικής αγωγής στο Στάτεν Αϊλταν και κερδίζει περί τα 100.000 δολ. το χρόνο.

Απόδοση ΕθνικόςΚήρυξ Ν. Υόρκης

Σχετικές ειδήσεις