Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής σώθηκε από θαύμα στο Νιου Τζέρσει

Ομογενής σώθηκε από θαύμα στο Νιου Τζέρσει

Τον γύρο του Κόσμου κάνει η είδηση και το βίντεο που μετέδωσε αποκλειστικά ο τηλεοπτικός σταθμός «4» σχετικά με την ομογενή Ντόρα Πάππα από την πόλη Rockaway της Νέας Ιερσέης, η οποία σώθηκε ως εκ θαύματος, σήμερα Τρίτη όταν τεράστιο δέντρο έσπασε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της.

Αν και το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές, η ίδια, η οποία βρισκόταν στη θέση του οδηγού, δεν έπαθε τίποτε. Το συμβάν οφείλεται στους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να ανοίξει στα δύο το τεράστιο δέντρο.

Η ίδια, φανερά τρομαγμένη και ευρισκόμενη μέσα στο όχημά της στο σημείο που έπεσε το δέντρο, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «4»: «είμαι κατατρομαγμένη που είμαι ακόμα εδώ και αναρωτιέμαι πώς μπόρεσα να βγω από το αυτοκίνητο και είμαι ζωντανή ακόμα».

Περιέγραψε ακόμα, πως «καθώς καθόμουν στο αυτοκίνητο είδα το δέντρο να πέφτει και να σας πω περίμενα ότι θα με σκότωνε και είπα ωχ Θεέ μου τώρα θα τελειώσουν όλα εδώ. Εάν το δέντρο χτυπούσε λίγους πόντους πιο δεξιά τώρα δεν θα ήμουν ζωντανή».

Εν τω μεταξύ, η κυρία Πάππα έδωσε συμβουλές στους οδηγούς να παίρνουν στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών για τους ισχυρούς ανέμους, όπως διαβάζουμε στον Εθνικό Κήρυκα Ν. Υόρκης.

Η κυρία Πάππα επέστρεψε στο σπίτι της, στον σύζυγό της Στίβεν και τον σκύλο τους Ρέτζι και είπε πως «θα γιορτάσουμε σήμερα τη ζωή μου πιο πολύ από ποτέ άλλοτε».

Σχετικές ειδήσεις